stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Asistent/kinja u maloprodaji




Organizovanje stručne prakse je obostrano korisno, kako za praktikante koji na taj način dolaze do prvog radnog iskustva, tako i za nas jer je to dodatni način regrutacije mladih, talentovanih ljudi. Naš cilj je da kroz stručnu praksu detektujemo kandidate koje ćemo dalje izgrađivati u šefove odeljenja, zamenike poslovođa i poslovođe naših maloprodajnih objekata, a najbolje u regionalne menadžere.

Ovaj projekat započinje praksom u trajanju od deset nedelja, a ona je podeljena u dve faze:


         1. faza -  obuka kod kolega koji su imenovani za mentore (na odeljenju voća i povrća, delikatesa, pekare, izlaganje robe i blagajne), a koji će ocenjivati njihovu motivaciju i brzinu savladavanja aktivnosti (trajanje I faze je pet nedelja).

         2. faza - obuka uz šefove odeljenja ili poslovođu, gde će se praktikanti bliže upoznati sa administracijom i organizacijom posla u maloprodajnom objektu, kao i koordinacijom zaposlenih. Mentori će i ovde imati zadatak da prate njihov rad (trajanje II faze je pet nedelja).

Nakon ove dve faze, osobama koje su bili deo ovog projekta i koje su pokazale maksimalno zalaganje i kvalitetno obavile praksu  nudi se pozicija Asistent u maloprodajnom objektu, ugovor na određeno.

Pozicija Asistent u maloprodajnom objektu, je do godinu dana od zasnivanja radnog odnosa, vezana za mentore koji su specijalizovani za prenošenje znanja i upućivanje praktikanata za pravilno poslovanje maloprodajnog objekta. U tom periodu biće obezbeđene edukacije namenjene pripremi za rukovođenjem procesima i ljudima u maloprodajnom objektu.

Zahtevane veštine, znanja, iskustvo:

  • minimum VI stepen stručne spreme ekonomskog usmerenja
  • poznavanje rada na računaru
  • poželjno poznavanje engleskog jezika

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor na osnovu pregleda biografija

Ukoliko želite da postanete deo kompenije IDEA, svoje podatke ostavite na zvaničnom sajtu www.idea.rs, na stranici zaposlenje

 Biće pozvani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor.
Gradovi: Niš
Kategorije: Prodaja, trgovina
Rok za konkurisanje: 31.10.2014.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail