IZDVOJENI OGLASI
 
stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Letnja škola EDIT (Education for Innovative Thinkers) - Comtrade



Dragi studenti,

Želimo da vas obavestimo da COMTRADE nastavlja tradiciju dobre prakse i u julu mesecu 2016. godine organizuje EDIT – Letnju školu programiranja!
Letnja škola EDIT  (Education for Innovative Thinkers) je prvenstveno namenjena studentima koji žele da dopune svoje akademsko znanje sa praktičnim iskustvom. Učesnici imaju priliku da se oprobaju u radu na realnim projektima. Studenti uče kako da rade u timu i sarađuju sa drugim pojedincima koji imaju različite nivoe obrazovanja i načine rada. EDIT letnja škola je idealna prilika za testiranje učenika/studenata, da li, i u kolikoj meri umeju da primene znanja stečena u školi na konkretno rešavanje problema u grupi. Upravo zbog toga, EDIT je mnogo više od obične škole, jer će učesnici naučiti, ne samo nešto novo o različitim tehnologijama, već i steći znanja o sledećim stvarima:
  • upravljanju projektima pomoću agilne metodologije SCRUM
  • životnom ciklusu softverskih rešenja
  • timskom radu

#EDIT16 Beograd, 18. – 29.07. 2016


Tema “AUGMENTED REALITY - TURN YOUR LEARNING INTO MAGIC”

Razvoj Android aplikacije namenjene za obogaćivanje obrazovnog materijala uz pomoć augmented reality tehnologija
  • Tehnologije: Java, ASP.NET, Android, C, C++
  • Razvojno okruženje: Visual Studio 2015, Android studio
Učenje može da bude i kreativno i zabavno. Na primer, kako ti zvuči mogućnost da oživiš svoju staru knjigu za učenje? Upravo to će ove godine raditi učesnici EDIT-a. Uz pomoć augmented reality (AR) tehnologija, oni će imati zadatak da ožive klasične udžbenike i obrazovne materijale novim audio-vizuelnim, interaktivnim sadržajima. Tako bi, na primer, student mašinstva mogao da vidi 3D model i animaciju rada motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Da li želiš da budeš među njima?

Detaljnije informacije o temi potražite na Comtrade EdIT strani.
Registruj se za EdIT16! Popuni on–line prijavu i istraži svet novih tehnologija!

Rok za prijavu je: 04.07.2016.

I ove godine broj polaznika je ograničen. Svi kandidati će, nakon izvršene selekcije, biti obavešteni o konačnim rezultatima.

Za sve dodatne infomacije pošaljite mail na edit.rs@comtrade.com
Gradovi: Beograd
Kategorije: IT
Rok za konkurisanje: 04.07.2016.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail