stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Beogradski festival fotografije ,,Vizualizator“ traži volontere!



ZANIMA TE FOTOGRAFIJA? PRIJAVI SE DA VOLONTIRAŠ NA FESTIVALU VIZUALIZATOR! ROK ZA PRIJAVU JE 30. SEPTEMBAR. VIDIMO SE!

Želiš da stekneš nove i korisne veštine učestvujući u organizaciji velikog festivala fotografije?

„Vizualizator“ je multidisciplinarni događaj, organizovan po treći put od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i donošenje novih mogućnosti mladima i profesionalcima koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, medija i umetnosti. Festival se ove godine održava u drugoj polovini novembra na više lokacija u Beogradu.

Centru za razvoj fotografije, organizatoru festivala, potrebni su volonteri – saradnici iz oblasti novinarstva, PR-a, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, inženjerstva, montaže, produkcije koji će ambicioznim i odgovornim pristupom podržati projekat i steći iskustvo i veštine iz svoje struke. U vreme trajanja festivala održavaće se tribine, radionice, izložbe i drugi prateći sadržaji na kojima će upravo vaša pomoć doprineti ostvarenju ciljeva i kvalitetnoj organizaciji, a ujedno i biti prilika za sticanje stručne prakse.

Učešće u projektu „Vizualizator“ pomoći će angažovanim voloterima da steknu nova znanja i iskustva, unaprede svoje veštine i uspostave kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.

Ko može da se prijavi i kako?
Mogu da se prijave svi zainteresovani mladi ljudi i studenti društvenih nauka, novinarstva, odnosa s javnošću, marketinga, istorije umetnosti, fotografije, dizajna, elektrotehnike, video-produkcije i drugih srodnih fakulteta, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na e-mail budicrfvolonter@gmail.com.
Prijavite se tako sto ćete poslati svoj CV i motivaciono pismo na mejl najkasnije do 30. septembra. Izabrani kandidati će po završetku roka biti pozvani na intervju. Po završetku projekta svi volonteri dobijaju sertifikat o učešću i zahvalnicu.
Za dodatne informacije, pišite nam na budicrfvolonter@gmail.com
Gradovi: Novi Sad
Kategorije: Dizajn, umetnost, Izdavačka delatnost, štampanje i reprodukcija snimljenih medija, Marketing, PR
Rok za konkurisanje: 30.09.2016.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail