stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Coke Summership program letnje prakse 2017.



Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija i ove godine realizuje Coke Summership program letnje prakse, koji mladim i talentovanim ljudima pruža prilika da unaprede postojeća i steknu nova znanja i poslovne veštine i na taj način se profesionalno usavrše i tako svoju karijeru usmere u željenom pravcu.

Program je osmišljen tako da omogućava polaznicima sticanje praktičnih veština kroz rad sa mentorom na realnom projektu koji se realizuje u kompaniji (4 dana), a jedan dan u nedelji je rezervisan za treninge i obuke kako bi polaznicima omogućili sticanje ključnih kompetencija za dalji razvoj.
 
Praksa traje 6 nedelja, u periodu od 28. jula do 08. septembra 2017. godine.
 
Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat o obavljenoj praksi i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenih kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.
 
Profil kandidata: Studenti svih akreditovanih univerziteta, viših i visokih škola u Srbiji koji su u maju odslušali treću godnu, studenti četvrte godine, apsolventi, diplomci koji su studije završili najkasnije u prethodne dve godine, kao i polaznici master studija.
 
Prijave su otvorene od 18. aprila do 19. maja 2017.
 
Onlajn prijavni formular možete naći ovde.  
 
Nakon što popune onlajn prijavni formular, kandidati moraju proći četiri kruga selekcije: 
 
Rešavanje onlajn testova: na mejl iz prijave dobiće 2 onlajn testa koja treba da popune u naredna 4 dana od datuma prijave. 
Telefonski intevjui: 24. april – 31. maj 2017.
Grupne i individualne vežbe: 03. maj - 16. jun 2017.
Intervjui: 19. jun – 30. jun 2017.
Rezultati konkursa biće objavljeni 07. jula 2017. godine.

Više o programu možete videti ovde
Gradovi: 209 od 213 gradova
Kategorije: Ekonomija, Marketing, PR
Rok za konkurisanje: 19.05.2017.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail