IZDVOJENI OGLASI
 
stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

BELhospice volonter



Postani BELhospice volonter!

Želite da budete deo jedinstvenog  tima koji stvara novu sliku našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni -  pridružite se BELhospice volonterskom timu!
Nova obuka za volontere biće organizovana od  09. oktobra do 12. oktobra 2017. u periodu od  17-20h u prostorijama BELhospice centra. Rok za prijavu 03. oktobar.
Čekamo vas!

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising  tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja! 

Detaljnije o našem radu i aktivnostima možete se informisati putem sajta

   
Više o volonterskom programu na: 


Za više informacija o volonterskoj obuci: 


Poslati mail  kontakt i CV osobi:
Katarina Sivčević | Koordinator za volontere 
Tel: 011 33 43 311
e-mail: 

Gradovi: Beograd
Kategorije: Medicina, zdravstvo
Rok za konkurisanje: 03.10.2017.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail