IZDVOJENI OGLASI
 
stampabookmarkPovratak

Dragi studenti, Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu i Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata vas pozivaju da se prijavite za Studentsku letnju stručnu praksu 2018.

Konkurs za Studentsku letnju stručnu praksu 2018.


U saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca realizovaće se program Studentske letnje stručne prakse u ustanovama čiji je osnivač grad Kragujevac. Na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija.

Praksa će se realizovati u dva ciklusa:

01-31. jul 2018. godine
01-31. avgust 2018. godine

Prema iskazanim potrebama 25 ustanova i preduzeća obuhvaćenim ovim Konkursom,  za praksu se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih, integrisanih  ili  master  akademskih studija sledećih fakulteta u sastavu Univerziteta u Kragujevcu: Ekonomski fakultet, Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Pravni fakultet, Filološko-umetnički fakultet, Fakultet medicinskih nauka, Fakultet inženjerskih nauka, Prirodno-matematički fakultet, Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo, Fakultet tehničkih nauka.

Dostupna mesta za obavljanje prakse u ustanovama/preduzećima čiji je osnivač Grad Kragujevac možete videti OVDE.  Dostupno je 123 pozicija za praksu.

Potrebna dokumenta za prijavu:

  • Prijavni formular (popuniti online prijavu)
  • CV na srpskom jeziku 
  • Motivaciono pismo
  • Potvrda sa fakulteta da je student/studentkinja upisan/a  u završnu godinu studija osnovnih akademskih,  integrisanih akademskih studija  ili  master  akademskih studija. U potvrdi mora biti navedena prosečna ocena ostvarena u toku studija, dosadašnje trajanje studija, kao i broj prenetih ispita.(Studentskoj službi fakulteta naglasiti da se prijavljujete na konkurs za SLSP)

Kandidati koji ispunjavaju navedene uslove mogu poslati dokumentaciju do 22. juna 2018. godine (do 12 časova) na: razvojkarijere@kg.ac.rs (sa napomenom: prijava za SLSP 2018_GRAD),  ili je doneti lično u Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu - Jovana Cvijića bb, zgrada Rektorata (između Pravnog i Ekonomskog fakulteta), 2. sprat, radnim danima od 11:00 do 15:00 časova.

NAPOMENE:

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti za najviše dve pozicije. Komisija za selekciju kandidata će nastojati da izađe u susret iskazanim željama kandidata, ali konačan raspored po institucijama biće definisan u skladu sa brojem raspoloživih mesta.
Kandidati će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem elektronske pošte, najkasnije 5 dana po završetku konkursa.
Svi kandidati će imati mentora. 
U zavisnosti od potreba institucije u kojoj se obavlja praksa, kandidat će na praksi provoditi od 4 do 8 sati dnevno.
Svi odabrani kandidati će po uspešnom završetku stručne prakse dobiti odgovarajuću potvrdu.
Svi učesnici stručne prakse su u obavezi da po završetku prakse dostave izveštaj o obavljenoj stručnoj praksi (po obrascu koji dostavlja Centar za razvoj karijere).
Učesnici konkursa koji su Romske nacionalnosti ili studenti sa invaliditetom o tome dostavljaju odgovarajuće potvrde.
 

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica, možete nas kontaktirati putem e-pošte, telefona ili lično u prostorijama Centra: 

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata
Univerziteta u Kragujevcu
Jovana Cvijića bb.
34 000 Kragujevac
Tel: 034 300 425

Gradovi: Kragujevac
Kategorije: Ekonomija, Finansije, bankarstvo, Hemija, fizika, matematika (prirodne nauke), Jezici, prevođenje, književnost, Mašinstvo, elektrotehnika, telekomunikacije, Medicina, zdravstvo, Pravo
Rok za konkurisanje: 22.06.2018.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail