stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Volontiranje u okviru Sajma stipendija 2018 - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu


Pozicija Volontiranje u okviru Sajma stipendija 2018
Broj mesta 50
Lokacija Beograd

Opis

Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2018.

Želite da saznate kako izgleda organizacija velikog događaja, koju ulogu u timu najbolje igrate i kako je komunicirati sa stipenditorima, medijima, studentima?
Sajam stipendija u organizaciji Univerziteta u Beogradu svake godine poseti preko tri hiljade studenata, a brojni učesnici među kojima su predstavnici ambasada, stranih i domaćih fondacija, državnih institucija, privatnih kompanija i nevladinih organizacija su tokom dva dana dostupni da odgovore na sva pitanja vezana za procedure, uslove i rokove finansijske pomoći za nastavak studija u zemlji ili inostranstvu.
Da bi se ovaj događaj uspešno realizovao potreban je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.
Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege.


Uslovi

Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena tokom septembra i oktobra meseca, priključite se organizacionom timu Sajma stipendija 2018 koji se održava 16. i 17. oktobra u prostorijama Rektorata (Studentski trg 1).

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a prijavu možete popuniti ovde

Počevši od sredine septembra Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će organizovati niz sastanaka tokom kojih će se odabrani kandidati upoznati detaljnije sa projektom i svojim zaduženjima u okviru različitih timova (tim za promociju, logistiku, itd.).

Nakon završetka Sajma stipendija svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.

Rok za prijavu je 9. septembar 2018.

Pogledajte kako je Sajam izgledao prošle godine ovde

Način prijave
Prijavu možete popuniti na linku: goo.gl/BNNqF9 

 

Svi prijavljeni biće kontaktirani početkom septembra mejlom. 

Rok za prijavu 09/09/2018
Gradovi: Beograd
Kategorije: Administracija, računovodstvo, revizija, Arhitektura, geodezija, Briga o lepoti, Dizajn, umetnost, Ekologija, Ekonomija, Farmacija, Finansije, bankarstvo, Građevinarstvo, Hemija, fizika, matematika (prirodne nauke), Istorija, geografija, IT, Izdavačka delatnost, štampanje i reprodukcija snimljenih medija, Izrada odeće, odevnih predmeta i obuće, Jezici, prevođenje, književnost, Ljudski resursi (HR), Marketing, PR, Mašinstvo, elektrotehnika, telekomunikacije, Medicina, zdravstvo, Mediji, kultura, muzika, Menadžment, Obezbeđenje, zaštita, Obrazovanje, školstvo, Osiguranje, Ostalo, Poljoprivreda, šumarstvo, Pomoćni poslovi, Pravo, Prodaja, trgovina, Proizvodnja, Psihologija, pedagogija, sociologija, Saobraćaj, Serviseri, mehaničari, montažeri, električari (tehničke usluge), Sport, Tehnologija, Transport, špedicija, logistika, Ugostiteljstvo, turizam, Veterina
Rok za konkurisanje: 09.09.2018.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail