IZDVOJENI OGLASI
 
PRAKSE NA FACEBOOK-u
stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Nova generacija polaznika Graduate Trainee programa - Atlantic Grupa


Lokacija: BeogradBroj mesta: 10Opis:

DIPLOMCI, JAVITE SE!

Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa 

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, prima nove diplomirane studente u okviru Atlantic Graduate Trainee programa, koji će tokom godinu dana imati priliku da steknu dragoceno iskustvo i uspostave važne poslovne kontakte. Svake godine odabrani učesnici programa prolaze kroz brojne sektore kompanije i uz vrhunski mentorski rad upoznaju realne poslovne procese i, što nije zanemarivo, stiču uvid koje oblasti ih najviše zanimaju za razvoj karijere.Uslovi:

Za sve one koji su spremni za prve korake u poslovnim vodama, Atlantic Graduate Trainee program nudi okean prilika za rast i razvoj. Učešće u programu je prilika za mlade da započnu karijeru kao punopravni članovi Atlantikovog tima, sa svim odgovornostima i mogućnostima koje sistem nudi. Za prijavu se ohrabruju profesionalci iz svih oblasti, jer će fokus biti pre svega na potrazi za radoznalošću.

'Vrhunski profesionalci i inovatori ističu se po tome što su sposobni da postave teška, ključna pitanja i izvuku najbolje od svojih kolega u pronalaženju rešenja. Za Atlantic Graduate Trainee program tražimo baš takve - najpre znatiželjne ljude.'- objašnjavaju iz Atlantic Grupe.Način prijave:

Konkurs je otvoren do 15. septembra, a prijaviti se i saznati više o svemu možete na: http://makewaves.atlanticgrupa.com/Rok za prijavu: 15/09/2018
Gradovi: Beograd
Kategorije: Ekonomija, Marketing, PR, Menadžment
Rok za konkurisanje: 15.09.2019.god. u 23:59
Vaše ime
Poslati na E-mail