IZDVOJENI OGLASI
 
PRAKSE NA FACEBOOK-u
stampabookmarkPovratak

Raspisuje konkurs za

Praktikat u projektu CEO for One Month - Adecco Outsourcing


Lokacija Beograd, SrbijaOpis
  • Šta ako ti kažemo da ti nudimo priliku da u startu preskočiš nekoliko koraka i započneš svoju karijeru od samog vrha - kao direktor multinacionalne kompanije Adecco Group.
  • Adecco Group ambicioznim mladim ljudima kao što si ti nudi jedinstvenu priliku da tokom jednog meseca prošetaju u direktorskim cipelama  radeći rame uz rame sa našim regionalnim direktorima, uz svu njihovu podršku. Steći ćeš sjajno teorijsko iskustvo i operativna znanja, što je praksa zahvaljujući kojoj ćeš lansirati svoju karijeru u sam vrh i koja će ti otvoriti brojna vrata korporativnog sveta. Nakon mesec dana programa na nacionalnom nivou dobićeš i platu direktora.
  • Ako se u tom periodu pokažeš kao pravi lider, u šta ne sumnjamo, nastavićeš praksu u Boothcamp-u gde ćeš se zajedno sa kolegama iz drugih zemalja boriti za najprestižniju poziciju – CEO of the Adecco Group! Još mesec dana provešćeš sa generalnim direktorom Adecco Grupe, Alainom Dehaze-om, i kao dodatnu podršku dobićeš još 15.000€!

 

Uslovi
  • Ako je za tebe sasvim prirodno da motivišeš druge, navodiš ih na akciju, da se boriš za svoju viziju i mesto onda si budući lider i idealna osoba za inivijativu CEO for One Month. Uči od lidera današnjice kako bi postao lider budućnosti!Način prijave
Više informacija kao i sajt za prijave možeš pronaći u tekstu na sledećem linku: http://www.adecco.rs/novosti/postani-ceoforonemonth-prijave-su-otvorene/


Rok za prijavu: 27.02.2020.
Gradovi: Beograd
Kategorije: Finansije, bankarstvo, Ekonomija, Administracija, računovodstvo, revizija
Rok za konkurisanje: 27.02.2020.
Vaše ime
Poslati na E-mail